Начало   I  english 
 
услуги  I  решения  I  хардуер  I  за нас  I  контакти
 
 
 
За нас
 
       
 
 
Вокском ООД  
 
 

ВОКСКОМ ООД е българска компания разработваща и внедряваща иновативни софтуерни решения за всеки бизнес, използващи модерни технологии за разпознаване и синтез на говор, компютърно-телефонна интеграция и др.

Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в информационните технологии и телекомуникациите, разработване на софтуер и поддръжка, Voice over IP (VoIP), CTI.

Нашата цел е да предложим оптимално решение за нуждите на Вашия бизнес, което да повиши Вашата ефективност и конкурентоспособност като същевременно гарантира бърза възвращаемост на инвестицията.

Нашата грижа за клиента не свършва с това –
ние предлагаме качествена поддръжка и разработване на допълнителна функционалност и след първоначалното внедряване.

През 2009 г. ВОКСКОМ ООД установи партньорство с VOICE-INSIGHT – водеща белгийска компания в разработването на гъвкави решения за интеграция на говор в софтуерни приложения.

Благодарение на иновативните технологии, разработвани от нашия партньор, и естествената поддръжка на български език ние правим възможно активирането на гласово взаимодействие в съществуващи или нови информационни системи.

За да отговорим на нуждите на нашите клиенти от цялостно решение за оптимизиране на логистичната дейност, през 2012 г. установихме партньорство с международната компания MADE4NET, създадена от ветерани в областта на IT Supply Chain, която разработва иновативни софтуерни решения за цялостно управление на веригата на доставки.

Платформата SCExpert™ на нашите партньори от няколко години присъства успешно на българския пазар.

 
 
 
Проекти  
 
 
Гласов телефонен портал за актуална полетна информация

http://www.voxcom.bg/FlightInfo.html

+359­-246-44-444

SpeechIVR технологията за гласово активиране на IVR приложения направи възможно създаването на телефонен портал за получаване на актуална информация за полетите, обслужвани от всички български летища.
Microstat Analytics Ltd.

http://www.microstat-analytics.com

ACBC Web Survey System - web application for online surveys, designed to make adaptive choice based conjoint (ACBC) analyses.
Оптимо ООД

http://www.deronitrading.com

Инсталацията на Voxcom Logistics в дистрибуционния център на Дерони оптимизира логистичната дейност обхващайки процеса на комисиониране и подготовка на стоки за експедиране към крайния клиент. Интеграция с информационната система, която се използва в предприятието.
Ивко Индустри ООД & Логел ООД

http://www.ivko-industry.com

Инсталацията на Voxcom Logistics в производствената база на нашия клиент оптимизира процесите на подбор на материали от склада, оразмеряване и сглобяване на продукция според спецификите на клиентските поръчки. Интеграция с информационната система, която се използва в предприятието.
ДИЕЛ ООД

http://www.dielsport.com

Инсталацията на Voxcom Logistics в производствената база на нашия клиент оптимизира процесите на подбор от складовете както на материали, така и на готова продукция. Интеграция с информационната система, която се използва в предприятието.
 
         
   
   
         
   

VOXCOM - официален партньор на

Официален сайт на Made4net      Официален сайт на Voice-Insight

   
         
     
         
 
услуги  I  решения  I  хардуер  I  за нас  I  контакти